Nellemann Byg ApS blev stiftet i 2019, og er drevet af Tobias Nellemann. Der er lige nu fire tømrer og en lærling ansat i firmaet, og vi regner med, at dette antal vil stige i fremtiden. Vi har base i Svendborg, og udover at udføre en del opgaver i Odense og på resten af Fyn, kører vi også ud i hele landet for at hjælpe dig med dit projekt.

Vi er først glade, når kunden er glad! 

Det er vigtigt for os, at du er fuldt ud tilfreds, når vi udført et stykke arbejde for dig. Derfor er dine ønsker og behov vores fokuspunkt, når vi varetager dit projekt. Vi sætter en ære i at tage ansvar, holde vores aftaler og udføre vores arbejdet i den bedste kvalitet muligt.

Vi kan hjælpe dig med en bred vifte af opgaver inden for tømrer og entrepriseområdet. Hvis du mangler inspiration til dit projekt eller ønsker at se noget af vores tidligere arbejde, kan du her læse om nogle af vores projekter. Vi har blandt andet stået for en total renovering af en gammel kirke i Odense, hvor vi har stået for totalentreprise af alt fra tag til badeværelser.

Tobias Nellemann
Ejer/Direktør

Emil Stenner
Tømrersvend

Thomas Madsen
Tømrersvend

Mathias Jarl
Tømrerlærling

 

5/5

Vi har brugt Nellemann Byg af flere gange til div. tømreropgaver i vores udlejningsejendomme. Vi oplever altid at vores aftaler med Tobias bliver overholdt, og dette er en af hovedårsagerne til, at vi vender tilbage

5/5

Jeg har brugt Nelleman Byg til renovering af mit hovedhus på min gård, hvilket jeg har været 100% tilfreds med i hele forløbet. Super pris, hurtig svartider og ansvaret holder de til fulde ende.

Lone F. Andersen

5/5

Hvad ønsker man hos en håndværker? Overholdelse af aftaler, solidt og kvalitetbevidst arbejde, hurtig til at vende tilbage ved spørgsmål. Nellemann Byg lever til fulde op til det hele!

Stefan Lützen / Flyttemaler ApS

5/5

Nellemann Byg brugte vi til opgaven om komplet renovering af vors 1. sal inkl. tag og kviste. Tobias har været meget fokuseret på os og vores behov, hele vejen igennem processen fra start til slut.

Preben Eriksen